Vision Systems | Vision-konserni
15168
page,page-id-15168,page-child,parent-pageid-15127,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Vision-konserni

KARI_RAHKOLA

Kari Rahkola, toimitusjohtaja

30V_LOGO

Vision-konserni on täyden palvelun teknologiatalo – teollisuuden yhteistyökykyinen ja asiantunteva kumppani, joka huolehtii myös ratkaisujen ylläpidosta ja uusinnoista.

 

Olemme yksi johtavista materiaalien ohjauksen ratkaisutoimittajista Suomessa. Konenäkö, automaatio ja sulautetut järjestelmät ovat osaamisemme vankka perusta – olemme 30 vuoden aikana patentoineet kolme konenäköratkaisua ja toimittaneet maailmanlaajuisesti yli 3000 konenäköä tai optoelektroniikkaa hyödyntävää mittaus-, ohjaus- ja laadunvalvontaratkaisua.

 

Olemme vahvistaneet toimituslaajuutta automaation ja toimilaitteiden osalta, mm. logiikat, hydrauliikka- ja servotekniikka sekä uusimpana robotiikka. Lisäksi olemme monipuolistaneet tarjontaa alan innovatiivisimmilla ohjelmistoilla, joiden avulla teollisuus voi valvoa ja tehostaa prosessejaan.

 

Vuonna 2014 perustettu tytäryhtiö Vision Development täydentää osaamistamme ohjelmistojen ja järjestelmien suunnittelulla. Yhtiön toiminta laajeni kesäkuussa 2015 Tampereelle, koska haluamme palvella lähempänä asiakkaitamme. Tavoitteenamme on laajentua myös muille paikkakunnille.

 

Haluamme parantaa asiakkaidemme kilpailukykyä ja tuottavuutta, sekä vastata heidän muuttuviin haasteisiinsa. Asiakkaitamme ovat Suomen johtavat teollisuuslaitokset sekä kone- ja laitevalmistajat.

 

Toimintamme on vahvasti kansainvälistä – viennin osuus liikevaihdosta on noin 40 prosenttia ja kasvaa koko ajan. Kansainväliset edustajamme löytyvät yhteystietosivuilta.