Vision Systems | Missio, visio ja arvot
15442
page,page-id-15442,page-child,parent-pageid-15127,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

MISSIO

Parannamme osaamisellamme asiakkaidemme kilpailukykyä ja tuottavuutta. Työmme tarjoaa asiakkaillemme ja kumppaneillemme merkittävää lisäarvoa. Menestyksemme takana ovat uusimmalla teknologialla toteutetut ratkaisut, toimiva logistiikka ja asiantunteva henkilöstö.

VISIO

Olemme vahva kansainvälinen teknologiakonserni, joka tarjoaa luotettavia ratkaisuja teollisuuden tarpeisiin. Meidät tunnetaan automaatio- ja konenäköalan edelläkävijänä, joka soveltaa uusimpia teknologioita ja innovatiisimpia menetelmiä. Olemme merkittävä toimija seuraavilla teknologian avainalueilla: ohjelmistosuunnittelupalvelut, teollisuusautomaatio, prosessien tiedonkeruu- ja analysointi- sekä laadunhallintaohjelmistot.

ARVOT

Luotettavuus
Teemme ammattitaidolla alusta loppuun sen, mitä olemme luvanneet. Otamme vastuun toimeksiannoista ja ratkaisemme varmasti myös ongelmatilanteet.

 

Pitkäjänteisyys ja uuden oppiminen
Meillä on vuosikymmenten aikana kertynyttä vahvaa osaamista. Haluamme myös kehittyä ja oppia uutta, jotta voimme palvella asiakkaitamme ja kumppaneitamme parhaiten. Haluamme olla pitkäjänteinen kumppani, joka tunnistaa asiakkaillemme eniten lisäarvoa ja kilpailukykyä tuovat teknologiat.