Vision mukana Tekniikka 2016 –messuilla Jyväskylän Paviljongissa 1- 3.11.2016

Vision mukana Tekniikka 2016 –messuilla Jyväskylän Paviljongissa 1- 3.11.2016

Tervetuloa tutustumaan laajaan ratkaisu- ja palvelutarjontaamme vuoden tärkeimpään automaation, tuotantoteknologian ja teollisen internetin tapahtumaan!

Olemme solmineet Partner System Integrator (PSI) -sopimuksen maailman johtavan konenäkötalon Cognexin kanssa. Sopimus mahdollistaa entistä laajemman valikoiman asiakaskohtaisia laite- ja sovellusratkaisuja. Esittelemme Tekniikka 2016-messuilla mm. OCR-, merkinluku- ja mittaussovellukset  Cognex-kameroilla ja ohjelmistotyökaluilla toteutettuina.

Vision Systems on äskettäin aloittanut yhteistyön merkittävän robottivalmistajan ABB:n kanssa. Messuosastollamme on esillä kappaletavaran käsittelyyn ja laadunvalvontaan kehitetty robotti-konenäkösolu, jossa on hyödynnetty ABB:n robottia. Lisäksi osastollamme esitellään hyperspektri- ja 3D-mittaustekniikkaa sekä WebServer-käyttöliittymällä varustettu VISI LT110, huipputarkkaan värianalyysiin perustuva katkoanturi paperi-, kartonki- ja sellutehtaille.

Messuilla ovat mukana myös ohjelmisto- ja automaatiosuunnittelun asiantuntijamme. Erikoisosaamistamme ovat koneiden ja laitteiden sulautettujen ohjelmistojen ja toiminnallisen turvallisuuden suunnittelu, mallipohjainen suunnittelu sekä Teollinen Internet ja IoT-ohjelmistokehitys.

Löydät meidät osastolta B-205, tervetuloa!

Lisätietoa:

Kari Rahkola
Toimitusjohtaja
Puh. 0400 641 349
E-mail: kari.rahkola@visionsystems.fi

Pasi Salonen
Varatoimitusjohtaja
Puh. 040 5181305
E-mail: pasi.salonen@visionsystems.fi

Markku Lauttamus
Myyntipäällikkö
Puh. 040 5877820
E-mail: markku.lauttamus@visionsystems.fi