Vision Systems | Prosessien tiedonkeruu- ja analyysiohjelmistot
14998
page,page-id-14998,page-child,parent-pageid-14887,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Prosessien tiedonkeruu- ja analyysiohjelmistot

andi

Web-pohjaisen ANDI-ohjelmisto- ja tietokantaratkaisun avulla teollisuus voi valvoa tuotantoprosessejaan aikaisempaa tehokkaammin. ANDI on nopea tulkitsemaan eri antureiden, esimerkiksi konenäön, keräämää ja välittämää tietoa.

ANDI mahdollistaa esimerkiksi tuotanto-arvojen, trendinäkymien ja kriittisten antureiden historiatietojen tallentamisen ja seuraamisen reaaliajassa. Monipuolisen Gateway-liitäntäohjelmistovalikoiman avulla asiakas saa vaivattomasti näkyville tietoja eri logiikoista ja muista järjestelmistä ANDI-raportteihin.

ANDI on tuotannon ja laadunvalvonnan vastuuhenkilöiden sekä operaattoreiden ja ylläpidosta vastaavien henkilöiden työkalu teollisuusprosessien hallintaan. ANDI kerää antureilta dataa tietokantoihinsa, analysoi ja jalostaa tiedoista raportin. ANDIn välittämän tiedon ja hälytysten avulla voidaan tarttua hyvin nopeasti ja kustannustehokkaasti esimerkiksi antureiden vikatietoihin ja prosessihäiriöihin, mikä voi estää hyvinkin fataaliset tapahtumat tuotannossa.

Tarjoamme myös ohjelmiston ylläpidon ja laajennukset.