Vision Systems | Teknologiat
15113
page,page-id-15113,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Teknologiat

Konenäkö, robotiikka ja hyperspektri

 

Olemme yksi johtavista konenäön ratkaisutoimittajista Suomessa. Olemme toimittaneet 30 vuoden aikana maailmanlaajuisesti yli 3000 konenäköä tai optoelektroniikkaa hyödyntävää mittaus-, ohjaus- ja laadunvalvontaratkaisua.

Tarjoamme teollisuuden tarpeisiin ratkaisuja, joissa konenäkö ja robotiikka toimivat saumattomasti yhteen. Ne soveltuvat teollisuuden tuotantoprosessien kappaleenkäsittelyyn, mutta myös vaikkapa terveys- ja hyvinvointialan sovelluksiin.

Ainutlaatuinen hyperspektrimenetelmä tehostaa teollisuuden prosessien ja laadun valvontaa. Menetelmällä voidaan analysoida hyperspektrikameralla otettua spektridataa ja tunnistaa kohteesta esimerkiksi kosteutta ja eri aineita.

Osaamisemme: Konenäkö, robotiikka, hyperspektri, optinen mittaus, optiikka, algoritmit, valaistus, vaativat olosuhteet (kotelointi/suojaus, jäähdytys/lämmitys, pöly, vesi/vesihöyry, kosteus)

Sulautetut järjestelmät ja ohjelmistoteknologiat

 

C/C++, QT, HTML5, .NET C#, SQL, UML, LABVIEW, CODESYS, CAN-väylätekniikan sovellukset, robot framework, OPC DA, OPC UA

Automaatioteknologiat

 

SIMATIC PLC, E3 series, Bosch BODAS, Omron, Unitronics, Beckoff, Emerson, Autocad

Kiinnostuitko? Ota yhteys myyntiimme:

Puh. 010 322 7100

sales@visionsystems.fi